stekaren.

Har varit & solat istan idag! Nu känns det i huvudet! haha. De var inte igår man sola precis! Annars har det inte hänt så mycket idag! Har pluggat lite, väldigt lite..Nu har jag precis duschat & gjort mig klar. Väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Ikväll ska jag in till Pära & umgås. Blir kanske en sväng ner i stan, vi får se om vi orkar. Måste vara laddad till imorgon! Då ska vi fira min 20 års dag!



En ovanlig onsdag!

Igår kändes det verkligen som fredag! Efter en lång tåg-resa så kom jag hem till Skåne! Alltid skönt o komma hem.
Mamma lagade god mat, sen begav jag mig in till staden, Hem till EMELIE!! Nu är dem äntligen hemma från London! De känns skönt & ha dem på hemmaplan igen ; ) Vi körde hem till Amanda för & ha cider-provning. Deras två vänner från Australien var på besök, så jag fick inte höra någon skånska igår (vilket jag hade sett framemot) utan de blev engelska! Men jag höll mig till min kära skånska såklart! Hoppas dem förstod lite; ) Vid 8 tiden drog vi oss ner mot stan & in på tycho för & äta & sen slutade kvällen på Inferno. En mycket trevlig onsdag! Kändes som helg igår..

Nu är det en ny dag! ska strax gå hem till Larsson, har inte träffat henne på 2 månader!




snart..

Om en timme ska jag traska ner till tåget! Håller på & packa lite just nu. Jag ska bära på två väskor + min dator.. usch de kommer bli tungt..Mamma hämtar mig i Landskrona runt 4, tur det! Så får jag åka bil den sista biten.

Hörs ikväll.


27/1

Lönen trillade in på kontot idag & även mitt bostadsbidrag! Alltid bra med lite påfyllning.
Skolan idag fram till 3, sen har jag tränat! De blev body step & core idag! Så vi får väl se hur kroppen mår imorgon.
Nu är jag ledig fram till måndag, så imorgon åker jag hem till kära Skåne! ska vara hemma i helgen o fira min 20 års dag : ) ska bli riktigt roligt! Men jag kan fortfarande inte fatta att jag fyller 20! Helt galet. Så helgen ser jag verkligen fram emot!

Imorgon blir det en lång resväg. Jag åker först till Göteborg, sen bytar jag tåg där & åker mot Helsingborg & därefter till Landskrona. Man får ju tänka ekonomiskt & ta de billiga hållet. Haha! Får passa på & plugga under tiden..

äh, nu ska jag göra en kopp te & läsa lite!
Hörs!


Hatar måndagar!

Måndagar är ingen bra dag! Skolan - massa plugg - trött - huvudvärk! Just nu vill jag bara sova!
Strax börjar Lipstick jungle, sen blir det sängen!

Skola imorgon också, sen håller vi helg!


Kvällen är räddad.

Ikväll visar dem "the ringer" på tv3. Den är för jävla rolig : )




ändrade planer.

Det blev plugg imorse, plus poäng till mig! Sen skickade Ann sms & fråga om vi skulle göra klart vårt arbete, de var likabra. Så hon kom hit vid 4 tiden. Sen satt vi & snacka om allt möjligt & kolla tv. När klockan närmade sig sju så blev vi  hungriga, så Ann stannade & åt. De blev Stinas vitlökskyckling & potatisgratäng. Men den potatisgratängen köper jag inte igen för den smakade bara lök. Usch! Vi kollade lite på körslaget, sen gick vi hem till Ann & drack lite cider och vin.
Så det blev en mycket trevlig lördagkväll.

Nu är det riktigt nära.. Nära till vadå? JOOOOOO. jag fyller 20 om exakt en vecka!




lördag - plugg.

Tur att det är skit väder idag när man ska plugga! det regnar ute, så nu är nästan all snö borta. Nästa vecka skriver jag min sista tenta innan det är dags för praktik. Har praktik hela våren, ska bli skönt. Så idag ska jag gräva ner mig i böckerna, har en del jag måste räkna. Men först.. Frukost!






Nu säger jag GODNATT!

klockan är inte så mycket, men jag är trött så nu är det dags & krypa ner.

Fredag!

Nu är jag äntligen klar med all tvättning! Mina garderober är fyllda med rena kläder igen, gött! Nu ska jag plugga lite innan det är dags för mat. Ikväll blir det tacos. Perfekt fredags-mat. De blir en lugn fredagkväll. Coca colan & chipsen åker fram ikväll, ska ligga & slöa på soffan och glo på lets dance.

Trevlig kväll.



Förra helgen var sandra och Nina här! Men det var inte mycket liv i dem..


snart träning.

Shit, dagen har gått fort idag! Har inte blivit så mycket plugg. Måste ta tag i de imorgon! Har iaf börjat läsa lite i boken..
Har varit hos frissan idag & färgat håret. Blev super nöjd! Ska strax köra iväg till träningen, ikväll är det step som gäller :)
ska bli skönt & röra på sig lite. Sen blir det hem till läxböckerna..

Imorgon har jag bokat tvättid. Ibland är det inte roligt & bo själv. När det gäller tvätta & städa! Men de måste göras.

Trevlig helg gott folk! : )


10.45

Det blev inte så mycket skola idag! När vi kom dit så visste inte läraren vad vi skulle göra. Vi trodde att hon hade med sig räkneuppgifter och hon trodde att vi skulle ha me de. Så där satt vi utan uppgifter & Visste inte riktigt hur vi skulle göra.
Hon fick kopiera två uppgifter som hon hade, sen bestämde vi att vi skulle gå hem & räkna istället. Så de blev en väldigt slapp idag, slutade kvart i 11. De är för dåligt att lärana inte kan planera. Nu har vi läst 3 veckor på denna kursen & vi har inte lärt oss något, har knappt gått igenom något eftersom lärarna har varit sjuka osv. Så nu (2 veckor innan tentan) kommer alltid, vi har en bok vi ska läsa ut, anteckningar & en jävla massa räkneuppgifter.. Så nu är min helg planerad!

Imorgon ska jag färga håret, yeeey!


21 januari

Snart dags för skola! Hörs senare idag!

Have a nice day!


Musikprogram!

Nu slipper jag ladda ner musik! Fick ett gratis program av Ole. Ett program där man bara söker på låtar, där finns allt.
Perfekt!

Pink-sober
Danny - All on you
Indigo- Perfect day
T.I - Live your life

Hallå träningsvärk!

Nu är jag hemma från träningen! Det var riktigt svettigt & jobbigt. Body Step var mycket jobbigare än ett vanligt step-pass.
De gick i 190, armar och ben åt alla håll & dem bytade steg hela tiden. Jag visste inte själv vad jag höll på med. haha! Men det var roligt & man vart helt slut efter träningen! Man får nog ge de nårra gånger, så går det nog bättre.
Jag kommer nog somna gott inatt. De gäller & vara utvilad till skolan imorgon..

Nu ska jag göra en kopp te (vanilj-te) och slöa på soffan!


Skoooooolan.

De var riktigt segt & gå upp imorse.. Men jag fick tvinga mig upp tillsist! De snöade för fullt när jag gick till skolan, mysigt!
Ganska dryg dag i skolan & vi höll på o somna.. Men fick sluta vid 3 så de var ju helt ok. Snön var nästan helt borta när vi gick hem, typiskt. Om de kommer snö så kan de lika bra bli kvar några dagar! När jag kom hem så gjorde jag rostademackor med nutella, längesen man åt det, så de var extra gott idag!
Ikväll blir det träning, BODY STEP! Ska bli spännande.

Nu ska jag försöka plugga! Idag fick vi reda på att vi ska ha hela boken. Kankse dags & börja läsa då..

                                    !

ledig.

Då var det ny vecka igen! Jag har varit ledig idag, precis som alla andra måndagar. Imorse blev det träning sen körde jag & handla på Willy´s. Efter lite käk & en dusch så gick jag hem till Ann. Vi gick ner i stan & fikade sen gick vi en lång runda.
Gick inom lite frisörsalonger o kollade priser. Hittade en bra salong som tog 400kr för färgning. Så på torsdag ska jag färga de mörktbrunt!

Ikväll händer de inte allt för mycket. Ska nog käka lite fruktsallad med vaniljsås & kolla film : ) Nytt avsnitt av Lipstick Jungle också,perfekt!

Imorgon är det skolan som gäller, sen ska jag testa Body Step på kvällen!

PUSSS.

Helgen!

Helgen har varit super! I fredags körde Nina & Sandra hit ! Dem körde rätt denna gången, haha. Vi gick ner i stan och fikade sen handlade vi mat till kvällen. Det blev tacos till middag & sen såg vi lets dance. Vi snackade nästan hela natten, jag o Nina kunde inte hålla käft. Men Sandra lyckades somna ändå.  På lördagen vaknade vi runt halv 11, vi gick upp o gjorde vid oss, sen körde vi till Skövde & shoppade lite. Hittade ett par svarta jeans, armband och underkläder.
När vi kom hem så slöade vi på soffan o sen vad det dags för middag. Kyckling, bakad potatis & sallad. Vi skulle egentligen ha vitlöksbröd också men de blev inte så lyckat. De blev så bränt så vi kunde slå ihjäl folk med de. haha!
Senare på kvällen så blev det bowling. Alltid lika roligt o bowla. Det blev bowling i 2 timmar, sen var vi lagom trötta i armarna. De blev lite natta-maud när vi kom hem, jag & sandra åt korv med bröd. Den sista korven blev totalt misslyckad. Ni får bildbevis sen!! Imorse åkte dem hem... TRÅKIGT! De är alltid lika roligt när dem hälsar på. Men helgerna går så snabbt.. Men jag får snart träffa dem igen, nästa onsdag blir det skåne för min del.

Nu är larsson hemma från Australien, har inte träffat henne på 6 veckor! & de tar två veckor till innan jag får träffa henne!

                                                                                         


Underbar fredag!

Nu är det äntligen fredag!! Riktigt härligt väder idag, solen skiner! Fast där är lite minusgrader, men sålänge solen skiner så e de lugnt! Nu har jag precis kommit hem från träningen, blev ett spinningpass idag! Så nu är jag svettigt & go. ska strax hoppa in i duschen & sen börjar städningen.. Nina & sandra är påväg hit just nu, så här måste ju vara rent & fint när dem kommer! Får väl se vad vi ska hitta på idag! Ska nog lura ner dem till stan & ta en fika : ) Hade varit riktigt skönt o gå en lång runda också i detta vädret.

Hoppas ni får en trevlig fredag!



äventyr!!

Imorse blev det som sagt ett träningspass! De blev core i 30minuter (där man tränar mage & rygg) sen blev det lite konditionsträning. Det var en bra start på dagen! Senare på dagen träffade jag Erika. Vi skulle egentligen åka in till skövde & fika, men hon bjöd hem mig till henne istället. Så fick jag se hur hon bor! Ett fint hus ute på LANDET.
Hon fick beskriva vägen, sen tog jag röda faran mot Tidan. Det var väldigt lätt, raksträcka hela tiden.
Vi gick en lång promenad sen blev det fika & tv-tittande. Åt världens godaste kladdakaka med nougat på. mums!
Vid 5 tiden begav jag mig hemåt. Det var mörkt ute & det fanns inga lampor ute på landet.. Hur tusan vågar hon bo där ute!?.. Jag körde försiktigt eftersom jag vet att där springer mycket djur.. Plötsligt hoppa ett rådjur fram & jag bromsade lite lätt, bilen slirade lite.. De var halt ute! Lite läskigt. Men jag kom hem tillslut utan skador.

Nu sitter jag här & försöker leta sommarjobb. Hoppas man har turen med sig!

Ledig.

5 dagars ledighet framför mig nu! Imorgon ska jag först träna, ska testa på core (magträning) Sen ska jag åka in till Skövde o träffa Erika, ta en fika! På fredag kommer mina skåningar hit, så de kommer bli en mycket rolig helg : )
På lördag ska vi nog samla ihop ett gäng & bowla.

yesyesyes!!!

Kollade mailen precis & såg att jag hade fått mail från vår lärare, de stod : Tentaresultat i Distribution och transportekonomi. Då blev jag skit nervös, men Ann tvingade mig & öppna det. Jag blev Godkänd! Vilken härlig känsla, jag är fortfarande lite darrig, haha!

Ann har precis gått hem, vi gjorde klart vårt grupparbete! Nu ska jag snart börja på nästa rapport!


Tisdag!

Idag kom jag inte hem förrän tjugo i 5. Vi brukar aldrig gå så länge i skolan. De är kanske vanligt för alla andra som läser på högskola, haha! men vi är lite gnälliga i klassen så vi brukar få gå vid 3 tiden! Har fortfarande inte fått reda på tentan som vi skrev innan jul. Vi är 7 pers i klassen, hur lång tid kan de ta egentligen? lite nervös över att de kommer bli en omtenta.. Usch, de vill jag inte!!

Nu tänkte jag laga lite mat, idag blir det pasta med baconsås!

Måndag!

Dagen började med ett träningspass! Det är riktigt skönt & träna på morgonen / Förmiddagen.
Sen har jag varit på Jysk och kollat på en tv-bänk! Jag önskar mig en ny när jag fyller år & ett väggfäste till tvn.
Hittade en snygg svart tv-bänk, så jag ska nog önska mig den! Annars så har det inte hänt så mycket idag, var på Willys och handla lite käk. Så ikväll blir det nog fiskgratäng. Jag är så lat när de gäller matlagning. Svårt o komma på vad man ska äta och jag orkar inte laga något..

Imorgon är det skolan, känner på mig att de kommer bli en låååång dag.


Minnen!

Resor med sina kära vänner är något man aldrig kommer glömma. Jag satt och kollade igenom mina bilder precis och kom in på Puerto rico bilderna från 2006.

         

 

Söndag.

Igår tog jag tåget till skövde vid 7 tiden, Erika hämtade upp mig på stationen & sen körde vi till Madde som hade förfest! Mitt vin smakade skit, så de kommer jag inte dricka igen!! Vid halv 12 drog vi oss ner mot stan och in på Bogrens.
Klockan 2 stängde stället, då begav jag mig mot tåget. Hade riktigt ont i fötterna. Men det var en trevlig kväll : ) Såg att Björn Rosenström ska dit den 28/2! De får jag bara inte missa.

Vaknade runt 11-tiden idag, sen dess har jag städat lite och slöat på soffan! Har även gjort lite på vårt grupparbete.
Ikväll får de bli en bra film. Är ledig imorgon, så då blir det ett träningspass på förmiddagen! Ska bli riktigt skönt.


Party Party!

Imorse skickade Erika sms: Utgång idag Gisela!! Party! Så nu är jag fixad inför kvällen. De blir en svart tubtop, mörkblåa jeans och svarta pumps! Vi ska ut i Skövde & dansa loss.

Trevlig kväll : )

Kändis!

Min vän nina var i tidningen idag! Hon berättade om sitt GYS-KNÄ!

 
Man ser nalle puh i bakgrunden, nina är snart 20 år & JA hon har fullt med gosedjur! Kläderna ligger i en hög på puh, stackare! Hann du inte städa nina ;) ?

Fredagkväll!

Skolan idag fram till 4. Det är alldeles för länge när det är fredag! Då vill man hem o ha helg. Alla var trötta o sega. Så ikväll blir det lugnt. Ann kommer hit ikväll, vi ska se lets dance! Det är ett måste : )
Imorgon blir det förhoppningsvis utgång i Skövde!

Trevlig kväll.


Nyårsbilder.

 Nina dansar för fullt !

Sandra & jag

Nina & Philip

 Jag dansar på stolen!

 Haha! Nina fick fina brillor, 2009!

 lite dans.

 12 slaget !

Torsdag.

De blev ingen lång skoldag idag.. Läraren var sjuk så vi fick gå redan halv 12. Vi klagade inte, utan vi gick där ifrån med ett leende på läpparna. Idag ska jag bara slöa på soffan, måste bli av med förkylningen nu ! Orkar inte gå o snora mer.
Till helgen blir det kanske utgång i Skövde, de var ett tag sen.

Slut på de roliga..

Imorgon börjar skolan igen! Nu har jag varit ledig i 2½ vecka! Har varit hemma i Skåne, riktigt gött. När man var hemma så "länge" nu så kändes de som att jag aldrig hade flyttat. Allt var som vanligt igen, så de var lite skumt o kolla tillbaka till Falköping idag, haha! Man vänjer sig för snabbt. Riktig lyx och bo hemma! slippa laga mat o diska.
De var lite halt på vägarna idag och de blev mer o mer snö. lite läskigt o köra,men jag överlevde! Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Halv 8 ringer klockan..

Har packat upp allting idag, Bilen var helt full med grejor. Massa julklappar, blommor, kläder, skor.  Nu är allting på plats & de känns skönt. De får bli lite städning i helgen!

Godnatt.


Sjukis!

Det blev ingen hemfärd idag.. Mådde sämre imorse! Näsan rinner hela tiden och jag tror att jag har nösit 5011 gånger idag! Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, så då ska jag hem till min älskade lägenhet, ligga på soffan hela dagen och glo film : ) Skönt & få vara själv när man inte mår helt 100! Här hemma springer mamma runt o städar hela tiden..

Lägger ut en lite steeekig bild. Ge mig sommar!


Förkyld!

Nu var det min tur & bli sjuk.. Alla har gått & snorat på jobb & imorse vaknade jag av att jag var förkyld. Det är så typiskt!
Igår var jag på bio, såg Australia! Den var jätte bra. Den filmen är verkligen värd & se.
Idag blev det lite shopping i Malmö med mamma&pappa. Galet kallt ute så min förkylning blev inte bättre precis! Inatt var det 12 minus här i skåne och 23 minus i Falköping. Hur ska jag överleva där uppe? Känns som man bor i Norrland!
Imorgon har jag 3 timmars bilfärd framför mig.. Men skönt när jag väl kommer fram! Saknar lägenheten faktiskt. & nästa helg kommer Sandra o Nina och hälsar på mig : )

Ikväll ska jag träffa Nina, ska nog snora ner henne lite. haha!




Snart hem till lägenheten!

Idag har jag & mamma handlat blommor till min lägenhet, så nu kommer där nog bli riktigt hemtrevligt.
På tisdag kör jag upp till Falköping, ska bli skönt & komma hem till lägenheten igen : ) De får bli en storstädning på onsdag & få iordning allting.

Ikväll blir det bio - Australia ! : )

Pengar,Pengar!

Igår & idag blev det jobbet, aldrig fel med lite extra pengar! Måste börja spara pengar nu till en resa i sommar :) De ryktas om Kreta!? De hade varit riktigt skönt.
Igår efter jobb blev det först ett träningspass på friskan, sen körde jag hem till Sofie! Vi gick en lång runda i Landskrona, lagom kallt! Men det var skönt faktiskt & vi babbla på som vanligt. Idag blev jag inringd på jobbet, så jag blev väckt klockan 9. De tog emot men vad gör man inte för lite pengar. Snart hämtar Nina mig, vi ska in & hyra en film.

Ha en trevlig lördag!

Gott nytt!

Då var 2008 över! De har varit ett bra år men det har hänt en del. Studenten var helt klart höjdpunkten på de året. Men efter studenten så hade man inte koll på vad alla gjorde. Vissa börja plugga, åkte utomlands, jobbade osv.. För mig blev det en resa till ayia napa & sen flyttade jag till Falköping och började plugga, helt oväntat! Men jag är glad över att jag tog chansen och ångrar verkligen ingenting. De skadar inte med lite nytt. Efter studenten sa man till alla " ja nu måste vi hålla kontakten o ses ofta".  Så blev det inte. Alla gick på olika håll o tillsist hördes man kankse inte på någon månad. Tråkigt men sant. Men vissa håller man fortfarande kontakten med & de är jag glad för.

Nyår igår blev väldigt lyckat! Först jobbade jag 5 timmar, sen körde jag hem & började göra vid mig. klockan 5 skulle vi vara hos Nina. Där blev det mat, dricka, raketer, musik/dans, snack, champagne vid 12 slaget. Efterhand kom där fler folk och det var riktigt bra stämning! Tack så mycket. De blev ett gott slut.

2009 kommer förhoppninsvis bli ett bra år. Nu fyller vi 20 hela år! Nedräkning - en månad kvar.