Göteborg nästa!

Skönt med lite ledighet, är ledig i 4 dagar nu! Håller på & packa lite nu, 9.50 går tåget imorgon! Sen möter jag upp Fredde och Nina på centralen : ) Det blir shopping & en mysig uteservering på dagen, sen är det cortegen på stan & därefter fest! 12 barer och 8 dansgolv, så det kan nog bli riktigt bra. Kameran ska givetvis följa med.

Vädret är på topp så det kommer nog bli en perfekt valborg!

Trevlig helg!


Bild från freddes student 07!

Yes, det gick!!

Var nere på gymmet & tränade idag! Nu har jag "fryst" mitt träningskort under sommaren, eftersom jag ska bo hemma i skåne i sommar. Så istället kunde jag förlänga dem 3 månaderna till hösten (juni-aug)! Så nu har jag träningskort januari ut, fint.!

Nu blir det duschen!


Då var det tisdag!

Ska snart iväg och träna bodystep! Sista jobbe-dagen imorgon för denna veckan, gött. Ska bli 24grader i Falköping imorgon, stekigt. Får passa på & vara ute i solen när jag kommer hem.

Nu vill jag ha torsdag och götet, fan va kul det ska bli!


Måndag!

Vaknade innan klockan ringde imorse & jag var inte ens trött, klockan var 05.20, helt galet.. Ja, det är inte fel & vara pigg på praktiken, har haft en del & göra idag så dagen har gått snabbt. Ska snart gå ut och gå en runda med Ann, vi har börjat med powerwalk, så vi får väl se hur länge de håller i sig.

Nu börjar de närma sig helg igen, 23 grader i Göteborg på torsdag, gilla läget!!

Söndag = tvätta

Idag hade jag bokat tvätt-tid! Så nu har jag rena kläder, sängkläder & handdukar. Har tvättat sen kl 12 och nu är jag äntligen klar! Har varit på Willys o handlat lite mat till ikväll, det blir extra stora hambugare (150g) med pommes & sallad, fint! Till efterrätt blir det godis.

Kort jobbe-vecka framför mig, skönt! På torsdag möter jag upp Nina på centralen i Göteborg! Där blir det shopping och party, längtar!

Hejdå.

Lördag 25 april

Utgången igår blev lyckad! Vi åt gott, dansade hela kvällen & drack goda drinkar! Idag är det en ny dag, solen skiner för fullt. Jag ska snart möta upp Ann, vi ska gå ner i stan & steka på en uteservering!

En annan sak.. Jag var med i falköpingstidning idag, spännande va? mohaha.

Bjuder på lite bilder från igår;












Nu ska jag lämna min kära lägenhet och njuta av de fina vädret! Trevlig helg.

Laddad till max.

Man blir på G när det är sånt här underbart väder! Har nyss gjort mig klar inför kvällen! Klockan 17 ska vi träffas hemma hos Azemina för förfest, sen bär det av till Skövde! Ska bli riktigt kul.







Nytt linne ! Fint till sommaren!


Trevlig helg gott folk.!


Närmar sig helg..

Då var det snart helg igen, fan va gött! Vädret är kanon och de ska hålla i sig. Får steka ordentligt i helgen! I veckan har det inte hänt allt för mycket. Praktik och träning! Brorsan fyllde 24 igår, men jag kunde tyvärr inte åka hem & gratta honom, han överlever nog! Ska strax iväg och träna, sen sova tidigt!

Imorgon blir det jobb fram till kl 14, sen hem & göra vid mig. Därefter blir det utgång med Volvo. Vi ska ut och äta i Skövde, sen till Bogrens!

Hörs imorgon!

Lördag 18 april

Vaknade 11.20 idag! riktigt skönt o sova ut. Tog en dusch och åt frukost, sen gick jag ner till stan. Underbart väder ute och fullt med folk på stan. Handlade lite presenter, alla fyller år nu i april-maj! Min bror fyller 24 på onsdag, så nu är jag nästan klar med hans present! Jag får fira han när jag kommer hem ( 8 maj)!

Ska snart gå bort till Ann, sen ska vi äta en glass i solen.

Stek!

???

Det är så typiskt, så fort man somnar på soffan så ringer både hemtelefonen, mobilen och även sms! Tobbe ringde mig och fråga om jag kunde kolla tågtiderna hem från Malmö! Så jag var tvungen o resa mig från soffan, gå till datorn och kolla tågtiderna på skånetrafiken. usch de var jobbigt! Nu ska jag gå och köpa godis så jag får upp humöret lite, solen skiner ju!

Trevlig kväll.

Tomt i kyl & frys..

Har nyss kommit hem från praktiken! Falköpings tidning var på Volvo och intervjudade oss idag angående utbildningen och LIA-praktiken. Dem tog x antal bilder, så vi får väl se vilken hemsk bild dem visar i tidningen! usch.

Nu ska jag köra till Ica Kvantum och handla. Helt fel tid & handla på, men jag måste ha mat!

Tisdag 14 april

De var inte så farligt & gå upp 6 imorse, men nu när de börjar närma sig kväll så är jag skit trött! Men jag ska icke slappa, om 5 minuter ska jag iväg och träna bodystep. Måste komma igång med träningen nu!

Annars då? Ett företag i HBG ringde mig idag på lunchen för jag hade sökt sommarjobb där, tyvärr blev det ingenting eftersom dem även behövde extrapersonal till hösten & de gick inte eftersom jag bor i Falköping. FAN OCKSÅ!
Ge mig ett sommarjobb nu!

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna & ge mig iväg.

Trevlig kväll gott folk!

Bilder från Helgen;
















TACK för en mycket trevlig helg i Skåne!!

Hejdå Skåne!

Då var denna påsken över! Har varit hemma sen i tisdags men de känns mer som 2 dagar.. De har mest blivit jobb.
Ikväll kör jag tillbaka till Falköping och min kära lägenhet. Imorgon ska jag orka mig upp kl 6, undra hur det ska gå?
Tillbaka till praktiken imorgon..

Ja, helgen i skåne har iallafall varit trevlig !Får se när jag kommer hem nästa gång.

Bilder från helgen kommer senare idag!

Påskafton!

Igår blev de en sväng till Helsingborg! De blen lugn men trevlig utgång. Idag ringde klockan runt 9 & de var dags för jobb.
Jobbade fram till kl 16, sen fick de bli en snabb dusch innan gästerna kom hit, så nu är jag mätt !!

Nu har jag precis gjort mig klar inför kvällen! Ska hem till Pära senare! Blir fest med massa bönder, kan nog bli trevligt!

Ha en trevlig lördagkväll !



Långfredag..

Idag har jag jobbat! Synd att man har missat de fina vädret, hade varit gött o sola i trädgården. Men de kommer väl fler dagar. Frågan är vad som händer ikväll? Jag och Nina är sjukt sugna på en utgång, så vi får väl se vad alla andra ska..
Annars får vi helt enkelt dra ihop något själv, de blir nog bäst så!;P

Jobb imorgon & söndag också!

Trevlig helg.


Glad Påsk!

Vädret håller i sig, underbart! Igår hjälpte jag mamma & handla mat sen blev det jobb i några timmar. På kvällen åkte jag, Nina och Sandra in till stan och fikade och snackade om allt möjligt, mys! Idag har jag och mamma varit på IKEA och handlat lite smått o gott. När jag kom hem så kom Nina hit, vi åt glass & solade i trädgården!
Ska snart iväg och träffa Sandra! Får vi se vad vi ska hitta på för bus.

Nu är det påsk och jag hade sett framemot och vara ledig, men istället blir det jobb hela helgen. Men pengar behövs alltid, speciellt inför resan.

Vi ska även klämma in en utgång i helgen, frågan är bara VAR?

GLAD PÅSK! Njut av solen!

Röda faran mot skåneland.

Redovisningen i skolan gick bra, riktigt kul & träffa alla igen : ) Finns ingen bättre klass!

Nu är jag äntligen framme i Skåne, känns skönt & vara på hemmaplan. Har redan hunnit med en snabb runda på centersyd med sandra o nina. En dum hund hade tuggat i sönder Sandras mobil, så de var dags & köpa en ny.
Nu har jag precis fått i mig lite mat & snackat skit med mamma. Ska snart ut o busa med Nina : )

Trevlig kväll. Nu är jag ledig fram till tisdag!

"Påsklov"

Nu när man läser på högskola så har man inte sportlov, påsklov osv. Men som tur är så är jag lite ledig ändå! Imorgon ska vi ha redovisning i skolan, ska bli kul & träffa alla! När vi är klara där tar jag röda faran mot skåne. Det ska bli så skönt & komma hem :) Är ledig ons-tors från praktiken eftersom fabriken ska stänga ner! Så den här gången är jag hemma i 6 dagar, love it.

Solen skiner för fullt idag! Nu ska jag baka kladdkaka. Har bjudit hit Ann på "kaffe-kalas" utan kaffe ;P

Ha de gott, Skåne nästa!




Sommar, 4 april.

De har varit strålande väder hela veckan, men idag har det verkligen varit kanon! Imorse följde jag med Ann och Johan till Floby och kolla fotboll, vi åt en glass o stekte i solen! När matchen var slut så körde vi hem till Ann och solade på balkongen och drack kalla cider! Efter 3 timmar på balkongen så började vi laga mat (kyckling och potatisgratäng).
De har verkligen varit sommarvärme idag!

På tal om sommarvärme, 2 månader kvar till Kreta (4 juni)
Äntligen kan man gå i sommarskor!!




Fotboll i Floby, Volvo - praktikplats!


Var på systemet innan idag, ny cider! skitgod.



Godnatt gott folk !

Marknad i Falköping!

Vädret håller i sig! Jag & Ann körde upp på berget idag, men där var fortfarande lite snö och lera så vi körde hem till Ann och ställde bilen, sen gick vi ner till stan. Det var marknad på torget. Stor marknad, med munkar, godis och försäljning av allt möjligt. Dem höll på och packa ner när vi kom, lite synd. Och vi hade inga pengar med oss. Haha! Vi hann gå runt lite sen hittade vi en bänk i solen, härligt!

Nu har jag precis kommit hem, de får bli soffan ikväll.


vår vår vår!!

Vilket kanon väder det är idag! Solen skiner för fullt. Synd att man har suttit inne på ett kontor hela dagen..
De blev iallfall en runda ner till stan när ja kom hem, var tvungen & komma ut i solen. Nu har jag precis lagat mat och strax börjar träningen. Det är verkligen full rulle idag.

Nytt pass på gymmet idag - dans!

Trevlig Onsdag!