Vill tillbaka!

Jag vill bara tillbaka till Cypern! 35 grader i skuggan, nissi beach, partybåten, barrundan, förfesterna på vår balkong .Där levde man livet. Nu är man tillbaka i Sverige! På ett sätt är det skönt att vara tillbaka till verkligheten, man kan inte leva på ayia napa livet ut,haha! imorgon är det back to work som gäller. Sandra & Larsson är fortfarande kvar på ayia & kommer hem imorgon, då ska vi snacka massa om resan.
På tisdag ska jag ta tåget upp till Falköping, jag har kommit in på skolan där så ja ska dit & kolla läget. Så de blir kanske Falköping i två år , vem vet ? :)

ikväll blir det massa tv-tittande! Jag måste återhämta mig efter resan, är sjukt trött.
En prinsessas dagbok 2 & spiderman 2 går på tvn, perfekt.

PUSS!

Ayia Napa 15-29 augusti 2008!

Kom hem idag efter två veckors semester på Cypern, Ayia Napa!
Det går inte att beskriva, det har varit helt galet roligt! Har ångest över att vi är hemma i Sverige igen!
Jag kan säga hur mycket som helst om den resan, den har verkligen varit helt perfekt, men just nu orkar jag inte.
Ska krypa ner i min säng, den har jag verkligen saknat! TACK NINA FÖR DENNA RESAN, vi får göra om det snart..


Packat & klart !

07.05 imorgon, lyfter flyget ! Vilken känsla, äntligen ska man ner till värmen : )
Vi ses om 2 veckor, ojoj!


AYIA NAPA 15/8 - 29/8


13/8

Idag har det blivit jobb! Så nu är jag riktigt trött i fötterna. Tänkte börja packa ner massa kläder idag men de får bli imorgon istället,haha. Ska snart in till stan & mysa med Pära & Amanda : ) Vi kommer inte ses så mycket sen, för jag åker utomlands i två veckor sen åker dom till London i ca 4 månader ( JAG KOMMER SAKNA ER) , så de gäller & passa på när alla kan !
Så de får bli packning imorgon kväll istället, efter jobb !

Så nu ska jag pysa iväg, PUSS

ETT ÅR SEDAN ...

 
RHODOS 12/8-07 ! UNDERBAR RESA ! 

I år blir det en repris, på fredag åker vi till ayia napa!

12 Augusti !

Vaknade 10 imorse & var helt utvilad, jätte skönt! Käkade frukost & kollade på en film, minns inte vad den heter men den var inte så bra. Jag orkade inte ens se klart den!
Sen drog jag fram resväskan & började packa lite smått. Jag vill ta med mig hela garderoben! Vet inte vad jag ska packa ner riktigt.  Men de får jag lösa imorgon. Snart ska jag köra till jobbet & sen ikväll ska jag umgås med Nina.
De har varit en riktig slappe-dag idag, underbart!

Ha de gott.


äventyr !

imorse hämtade jag upp Nina! Vi körde till malmö för vi skulle köpa högtalare! Vi behöver ett par som vi kan koppla till mp3 när vi ska ut & resa! Vi hittade ett par som verkade bra, så de fick bli dem!
Sen körde vi vidare mot Lund, till Novalund! Vi behövde lite smått till resan. 
Efter vårt lilla äventyr så körde jag till jobb & nu ikväll har jag laddat ner massa musik !

imorgon blir det en lugn dag, de ska bli riktigt skönt ! ska nog börja packa lite smått så att jag inte glömmer något, sen blir det jobb på kvällen !

GODNATT!

Söndag!

Nu är det slutet på denna veckan, gött ! Har jobbat hela veckan+ helgen så jag är ganska trött i mina ben nu. Stå upp i kassan varje dag, de känns kan jag lova.
imorgon börjar jag inte förrän 16.00, så himla skönt : ) Ska iväg till Novalund med Nina på dagen & handla lite smått&gott inför resan.

Ikväll kommer min bror & Martina hem från Grekland! Så ikväll får man väl vara lite social, har inte träffat dem på två veckor!

Trevlig kväll : )


Firat Michelle!

Igår var vi ute och firade Michelle som fyllde 19år i måndags. Vi åt god mat på Inferno. Grillbuffén var riktigt god men lite för dyr för min plånbok!
Viktor höll ett fint tal för Michelle & så fick hon lite presenter. Efter vi hade ätit så gick vi hem till Victor där det blev lite förfest! Sen gick vi till tycho & träffade lite folk. Tack för en trevlig kväll : )

Imorse fick jag gå upp kl 9 för jag skulle iväg & jobba. Dagen har gått snabbt så de va skönt : )
Hade först tänkt festa ikväll, men jag o Nina har ingen ork till det, så de blir nog en bra film istället.


Trött som en get!

Har jobbat hela dagen idag! Vi var lite personal så de har varit ganska stressigt.
Slutade vid sju tiden, sen har jag inte gjort så mycket. Ska snart slänga mig i sängen & glo tv.
Nu har jag & Nina beställt från taxfree, 9 dagar kvar sen flyger vi : )
Jag har inte träffat Nina sen i fredags! De är galet. Vi träffas nästan varje dag annars. Men nu har jag precis pratat med henne i telefon så ja vet att hon lever iaf ; )

snart helg & de ser jag verkligen framemot, även om jag jobbar lördag&söndag.
På fredag ska Michelle firas & på lördagkväll blir det antagligen lokalfest: )

Ha de gott !


Ledig!

Har varit ledig idag, de behövdes! Jobbet ringde mig imorse men jag kände att jag behövde ta de lugnt en dag till eftersom jag har varit sjuk hela helgen. Så dom fick klara sig utan mig..
Jag hjälpte mamma & handla mat. Jag behövde komma ut o få lite luft. Man mår inte bra av & bara ligga i sängen o kolla tv.

Men imorgon är det jobb som gäller, börjar kl 8 så jag lär få ställa klockan.

11 dagar..

De går framåt..

Idag mår jag bättre! Fick sova ut inatt, sov 11 timmar ! Riktigt skönt. Pencilin hjälper direkt så nu har jag knappt ont i halsen mer & febern är borta. Jag har varit riktigt rastlös idag eftersom jag börjar bli frisk igen.
Har bara slöat & kollat film hela dagen.
Men nu har jag tydligen lyckats smitta Sandra, haha! Hon ligger hemma med feber & ont i halsen, ajaj!

Imorgon är jag ledig så då ska jag o mamma iväg & handla lite, de ska bli skönt & komma ut en sväng.

ah, lite tv tittande till, sen sova.

ännu värre..

Igår blev det god mat & god dricka hemma hos Nina : ) Hade supertrevligt! Min hals kändes helt okej, men inatt vaknade jag av feber : / FAN! Så jag har suttit uppe halva natten o kollat tv. Fick ringa chefen imorse & säga att ja inte kunde jobba.
Åkte in till vårdcentralen och kollade min hals, jovisst! Jag har någon bakterie i halsen så läkaren sa att det antingen var halsfluss eller körtelfeber. Jag tror dock att det är halsfluss, har haft det förrut & vet hur det känns.
Har inte ätit något på hela dagen, jag får kämpa ner mitt te.
Så nu har jag fått pencilin, hoppas dom hjälper! Ska äta de i 10 dagar. jag SKA vara frisk om 13 dagar, då väntar ayia napa;D

Nu ska ja krypa ner i sängen & tycka synd om mig själv..

PUSS.

ons i halsen?

Fan, jag får inte bli sjuk nu! Har fått jätte ont i halsen :/ De får bli en varm dusch och en kopp te, så får vi hoppas att de hjälper lite.

Grillat & lite vin hos Nina ikväll, super ; D

jävla skit !

Igår slutade min mobil fungera, vet inte varför? Mitt simkort klabbar. Så jag gick in i Telia butiken idag när jag hade lunch, de sa att dom skulle skicka hem ett nytt simkort till mig. De innebär att min mobil kommer vara död hela helgen också, KUL!  De går inte att ringa eller sms:a!

Har nyss kommit hem från jobbet, skönt & sluta tidigt. Ikväll blir det grillning med töserna : )

PUSSSSSSSSSS!