Godmorgon!

Denna veckan har gått riktigt fort, redan fredag idag! senare i eftermiddag blir det jobb ! Tänkte passa på & sola i trädgården, fast de blåser nog lika mycket idag..! Ska även träffa Sandra o fixa de sista inför Ninas 20 års fest. Imorgon gäller de! Ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag ner o äta lite frukost, Hörs!


Nu börjar "sommarlovet"!

Igår var det sista dagen på praktiken, tråkigt! Trivdes bra där, men de ska bli skönt med lite ledighet. Hade min slutredovisning i skolan idag, det gick fint & min handledare var nöjd! Var riktigt kul o träffa klassen igen. Vid 2 tiden körde jag och nina hem till Skåneland idag. Vi hade en rolig roadtrip, blev bugerking på hemvägen. Vi har haft en mysig liten vistelse i falköping. Har blivit en del skratt! Igår var vi nere i stan och fika på en uteservering, riktigt gött väder.

Nu har jag sommarlov fram till mitten av augusti : ) Blir lite jobb, lite ledigt & en resa till Kreta! Vi åker om 9 dagar!

Sommarlovet börjar bra, chefen ringde idag = blir jobb imorgon!

Tjohej.

21 maj!

Jag börjar med att säga GRATTIS till Sofie som fyller 20 år idag!

Igår var de en mysig dag, först träffade jag Sandra & larsson, sen kom min bror hit på lite fika! På eftermiddagen körde jag och Nina till bjärred och åt mjukglass. Fullt med folk! De var ganska varmt igår så de var gött och sitta i sanden & äta glass, kolla på folk. På kvällen blev det en sväng in till Pära! Så jag hann med mycket igår.

Idag har jag varit på Novalund & Centersyd med Nina. Handlade present till Sofie : ) Blir 20 års fest ikväll!

Nu ska ja göra mig redo, sen ska jag in till Pära och därefter fest.

Hoppas ni får en trevlig fredag.



Gilla läget

så, då var det helg igen. Man hinner ju inte med, veckorna bara springer iväg.. Nu är det packat o klart, ska ta röda faran mot Skåneland nuuuuu :)

Trevlig helg gott folk, höres!

- 15 dagar




Attans!

Jag mådde inte bättre imorse när jag vakna..Men jag körde till praktiken ändå. Vid 11 tiden gav jag upp och gick hem o sov. Nu är jag lagom sleden, ska gå ner till ica & köpa lite gott godis & läsk! Ska bli skönt o få lite luft.

Imorgon efter praktiken kör jag hem till skåne, fint som snus! Åker tillbaka till Falköping på lördag och då följer Nina med i bilen, göttmos!


Förkylning på gång?

Fan, jag är snorig, fryser, är varm, nyser... Jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu! Ska åka hem på onsdag och då vill jag vara frisk! Ska hem och äta god mat, fira sofie som fyller 20 år, träffa vännerna! De ser jag verkligen framemot.

Blir en fest på lördag också, Erika i min klass har fyllt 21! De blir en bonna-fest, älska hemmafester!

Har precis varit ute & gått en lång runda med Ann, så nu ska jag hoppa in i duschen.

Godmorgon Söndag!

Idag står tvättning och bakning på schemat! Har tvättid mellan 12-17! Ska baka en daimtårta, det är min tur & ha med fika denna veckan , så hoppas den går & äta! : )

Solen skiner idag också, så får passa på & gå ut en sväng sen!

Trevlig söndag.


ETT STORT GRATTIS..

TILL PÄRA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG!


äntligen helg, fan va gött!

Nu är det äntligen helg, fick till och med sluta tidigare idag :) Ikväll är det bal på Örenäs slott! Helt sjukt att de har gått ett år sedan de var vår tur.. Den kvällen lär man aldrig glömma, balen var ett minne för livet! Hade varit kul & åka dit o se alla ikväll, men jag ska ju inte till skåne, typiskt.

Förra året var verkligen de bästa året, med studentbal och själva STUDENTEN! Synd att de är över så snabbt.










vilka minnen man har!


Tack och godnatt!

Nu är det dags o sova, ska upp kl 6 imorgon! Imorgon är det fredag, fan va skönt. De blir en lugn helg, blir inget skåne denna helgen! Men på onsdag åker jag hem. Alla 20års fester kör igång nu, kul ska de bli :)

Endast 5 jobbe-dagar kvar på praktiken, känns konstigt. Har varit där i 3 månader nu!


21 dagar!

Träning?

De var ett tag sen jag var på gymmet, men ikväll är det dags igen! Blir ett step-pass! Just nu har jag ingen ork, men jag har bestämmt mig och jag SKA dit! 

Pratade med Nina i telefon innan, idag kom taxfree katalogen, så vi ska göra en beställning snart ;P (3 veckor kvar)

Äh, nu ska ja hoppa i träningskläderna & ladda!


Skåneland.

I torsdags åkte jag hem till skåne, mamma & pappa hämade min på stationen i Lund, sen blev det en lugn kväll.I fredags var jag och Sandra i  Helsingborg, vi fikade, snacka skit & shoppa, mycket trevligt. På eftermiddagen blev det en fika i stan med Sofie, Amanda & Pära, hade en del & snacka om. På kvällen grilla vi hemma hos mig, spela spel, drack vin, spela kubb. Mysigt! På lördag var jag ute i solen lite, sen var det dags för sommarfest med jobbet i Falkenberg! God mat & dricka, trevligt sällskap, mycket dans.. På söndagen mådde man inte lika bra! vi kom hem runt 11 tiden, sen la jag i en solstol hela dagen. På kvällen åkte jag till Falköping, alla biljetterna var slut, så ja fick åka 1klass för 700 kr. De gör jag aldrig mer, fyfan. Svin dyrt, man borde åka billigt om man är student.

Idag har jag varit på praktiken, sista "hel-veckan" nu. Har sommarlov om 2 veckor.


Helena, Madde, Nina & jag!


Mysigt med lite regn.

Jag och Ann har precis varit ute & gått en lång runda, tur att vi hann hem innan det börja ösregna! Nu ska jag duscha & sedan slänga mig på soffan och kolla tv, greys ikväll : ) De är mysigt & vara inne o kolla tv/film när det regnar. Hade gärna stannat hemma imorgon och slöat på soffan hela dagen! Men imorgon är det sista jobbe-dagen för denna veckan, det blir thai-mat till lunch. Har hört rykte om att Floby har godast thai-mat, så ja måste givetvis undersöka detta!!

Halv 6 imorgon, går tåget mot Skåne! En månad sen jag var hemma sist, så det ska bli skönt o träffa familjen o vännerna!

I helgen är det fullt upp, så är det alltid när jag åker hem! Allting ska hända på samma gång. På fredag ska jag till Helsingborg med Sandra, ska även fika med Sofie & snacka skit. På kvällen blir det gott sällskap, vin och spel, härligt! På lördag är det sommarfest med jobbet i Falkenberg, där vi stannar till söndag. På söndag blir det lugnt och sen åker jag tillbaka till Falköping.. Ja, livet leker!!

NU ska jag städa i köket, har disk överallt känns det som!


Denna bilden togs för...100 år sen? haha.

Då var det tisdag..

Snart fredag igen, gött! De har varit en lång dag, hade verkligen behövt en redbull på jobbet idag!! När klockan blev 16, körde jag hem, jag var helt slut så jag ville bara hem & sova.. Pensionärer ska fan inte ha körkort, kör 60 på en 90väg, idioter. Sånt irriterar mig!

Aja, upp med humöret! Snart är det ju helg och då ska jag hem till mina nära o kära.

Nu ska jag fortsätta med packningen, åker hem på torsdag :)


hahaa, ja, ingen kommentar.

4 maj


En månad kvar till Kreta, gilla läget!

Söndag 3 maj


Söndag 3 maj


Göteborg!

Vår lilla tripp till götet kunde inte bli bättre! Vi träffades på centralen sen tog vi bussen hem till Fredde och lämna våra väskor, gick till systemet & handlade lite god dricka inför kvällen. Sen tog vi bussen in till stan. Vi åt kycklingsallad på en mysig uteservering och stekte i solen. Vi gick i några butiker, sen tröttnade Fredde , haha. Handlade ett par skor, alltid något! På eftermiddagen så gick vi till avenyn och solade. vi tog plats och väntade på att cortegen skulle börja, Fredde hade kollat fel så vi var där 2 timmar förtidigt. Men det skadar ju inte och sola lite extra! På kvällen blev det förfest hos Fredde, därefter fest på Chalmers! Hade riktigt roligt hela dagen, jävla tur med vädret!

Igår morse åkte vi hem, Nina till skåne och jag till Falköping! Hade gärna stannat i Götet, men vi får åka dit snart igen.

Nu ska jag ut i solen, bjuder på lite bilder från Göteborg.

 
Nyklippt !


väntar på bussen!


utomhuspool på hotellet, där skulle man bott!


GLASS!


väntar på att cortegen ska börja!


Utanför freddes lya.


Dans, Dans, Dans!


In i dimman!

Hörs!