tiiiisdag

1 dag kvar på detta året! Tiden går fort. Idag har jag varit inne istan, köpte ny foundation & hittade även en snygg silver klocka! Snart ska jag hem till Nina & fixa efterrätten till imorgon. Hoppas att de kommer bli en riktigt bra kväll!
God mat & dricka, trevligt sällskap & dans. Det kan nog bli bra : )

Klockan 16 ska jag iväg & jobba. De var 3 månader sen sist, så vi får väl se hur de går, haha.

Puss.

uppe tidigt..

8.00 ringde min klocka, på min LEDIGA dag! Hade en tid hos tandläkaren.. Men allt gick bra & jag hade inga hål, skönt!
Efter de så körde jag hem & kolla film, såg ten inch hero & step up 2- the streets! Värda att se. Efter träningen ikväll så väntar en kebabpizza med vitlöksås på mig! Gott ska det bli. Väldigt längesen jag åt pizza & jag förtjänar de efter en timmes träning ; )

Pusss!

Folk är galna!

Jag & sandra körde till novalund idag! Det skulle vi inte gjort. Kom knappt in på parkeringen, och vi kom knappt ut därifrån. Där var fullt med parkeringsvakter och idioter som kör hur som helst. Men vi hittade en parkering nära ingången (tur man har liten bil). Där var fullt med folk, helt galet. det är nog den värsta shoppingrundan jag har varit på i hela mit liv. REA ÄR SJUKT. Detta är fan de sista året jag åker på sånt, folk över allt, dem drar i allting och man kommer inte förbi, 20 meter lång kö, och dem rear bara massa skit. Bättre o handla när vår-kläderna kommer in! Vi gick in på Gina tricot o gick ut därifrån lika snabbt igen.. Dem hade 50% rea och folk var helt hysteriska. Vi försökte leta efter Nina 2 ggr men vi hittade inte henne.Hon var väl nergrävd under alla kläder. Måste varit ett helvete o jobba i klädesbutik idag! fyfan.
Hittade iaf två träningslinnen och en kofta (Dock inte på rea). Brukar vara så.

Om en timme ska jag in till stan!
Trevlig lördag!

Mellandags-REA!

Godmorgon gott folk! Snart ska jag köra & hämta sandra,sen ska vi bege oss till Novalund! Vi ska se om vi kan fynda något bra. Där lär väl krylla med folk, så vi får ta fram armbågarna & trycka oss fram! Men det ska nog gå bra.
Ska bråka lite med Nina också som jobbar på gina tricot idag, jag ska riva ner alla kläder så hon har nått o göra ; ) städa efter mig!!

Ikväll blir det mat hemma hos min bror! kusinerna kommer dit :) trevligt.
Pusss.


fredag.

Idag har jag varit & tränat :) så nu har jag nyss duschat! måste ju vara fräsch till ikväll, då ska jag träffa sandra! vi ska kolla lite filmer o kränga. Håller på o bränna ut lite filmer nu, hoppas det funkar. Har laddat ner Twilight, ensam hemma 1 och 2, Ten Inch Hero, How to lose friends and alienate people och barnhemmet!


Glömde berätta vad jag fick av Sandra i julklapp! Jag fick en Goodiebag, skit smart idé! I den låg det hårspray, underkläder, lotion, ansiktsmask, redbull, klämmor o tottar! Tack så mycket : )
Av Nina fick jag en liten bok med recept, en ram med foto på oss och shotglas i IS som man fryser in! Tack så mycket : )
Jätte fina julklappar.

nu ska jag ner & kolla om filmerna funkar i dvd:n.

PUSS!



Juldagen!

 min fina dammsugare! Fick även ett stort ljus, som ni ser i bakgrunden!

Tobbe berättade en liten hemlis igår.. " Jag & Martina har bara köpt julklappar för 300 kr till varandra iår" Anledningen till det är för att vi har lagt pengarna på en resa istället...Vi ska till Thailand.

Jävla grisar, han har hållt de hemligt i en månad. Det var ingen dålig julklapp! Men man lägger hellre pengar på en resa tillsammans än och lägga pengar på massa onödiga julklappar! så det är ju kul för dem, jag är lagom avundsjuk!


Julafton!

Gårdagen var jätte mysig! För var jag ute o gick en lång runda med Nina o Sandra, när jag kom hem så kom Martina & Tobbe hit på fika. Sen körde Martina vidare till Halmstad för o fira jul med sin familj/släkt. Klockan 3 var det dags för kalle, såklart! Det är givet på julafton. Efter kalle så började Tobbe laga mat. Det blev ingen julmat iår, väldigt skönt faktiskt! Man blir så äckligt mätt på julmat och det är inte speciellt gott. Så vi åt kött, hasselbackspotatis o sås istället. När vi var mätta o belåtna, så började vi med julklappasspelet. Blev en del goa skratt och vi fick bara massa fula onödiga grejor haha!
Vi övergick till dem riktiga stora julklapparna istället, mer spännande! Jag fick allt som jag hade önskat mig. Detta året har jag endast önskat mig flytta-hemifrån-saker. Saknar en del i lägenheten.. Jag fick:
- En ROSA dammsugare
- Brödrost
- strykjärn och strykbräda
- shotglas
- ram med foto i
- svarta pumps
- Knivar
- Stekjärn 
- Kokbok
-Choklad, pengar, Parfym, ljus

Så jag är väldigt nöjd & tacksam för allting! Inte det roligaste och önska sig dammsugare och strykjärn, men det är verkligen något jag behöver! Snart fyller jag 20, så då får jag skriva ny önskelista ;) Dammsugaren var iaf jävligt läcker, haha!

Så julafton igår var väldigt mysig, hela familjen samlad!



24:e December.

GOD JUL! : ) Hoppas ni får en riktigt mysig julafton!

Ont i hela kroppen..

Träning igår, riktigt roligt! Men idag har jag ont i hela kroppen.. Det blir träning ikväll igen :)
Har varit iväg o hjälpt pappa med julklappar idag! Så nu är allting fixat. Nu fattas det bara en sak.. SNÖ?! Solen skiner ute. Jag har verkligen ingen julkänsla :/
Ikväll ska jag o sandra hem till Nina, vi ska ha lite julmys! Ska byta julklappar och fika lussebullar!

Puss & Godjul!


Hahaha.

Bjuder på en bild som jag hittade igår! Fan va roligt vi hade den kvällen !:)

( inne på tycho )


2 dagar till julafton..

.. och jag är inte klar med mina julklappar! Bra jobbat! Ska snart ut o trängas med allt folk o handla de sista.
Ikväll ska jag träna på friskis&svettis, det var ett tag sen! Får ju passa på nu när man är hemma.

Igår hyrde jag & Sandra film, "Björn Gustavsson". Men filmen var inte helt 100. Där fattades vissa avsnitt, för den hoppa från avsnitt 9 till 21..så idag ska jag in till Videomix och klaga!! Det är för dåligt.


4:e advent!

Maten hemma hos Sofie igår blev totalt misslyckad! haha. Vi lagade bakad potatis med fläskfilé.  Vi hade potatisen i ugnen i 1½ timme, och var fortfarande sten hårda?! Så vi fick äta fläskfile´och sallad istället, men det var gott : )
Efter maten blev det en skräckis, vi såg instängd. Men det var ingen skräckfilm direkt.. Till filmen blev det chips & dippa!
När filmen var slut, så begav vi oss ut i stormen! Ner mot stan och satte oss på tycho. Där var det fullt med fulla gamlingar som dansa runt!

IDAG - Sov till 12, riktigt gött! Sen åkte jag&mamma till Burlöv center. Imorgon ska jag handla dem sista julklapparna..

Puss!

Myyyys!

Ska strax bege mig in till stan :) Ska möta upp Sofie & becki utanför citygross! Vi ska handla mat tills ikväll! Sen ska vi hem till Sofie och laga något gott! Blir kanske en runda på stan senare ikväll .

ses i vimlet!

Lördag!

Imorse ringde klockan 8.15! Det är alldeles för tidigt på en lördag, men jag hade bokat in en ansiktsbehandling kl. 9.00 istan! Det var riktigt skönt,! Först en ryggmassage, sen ansiktsbehandling och fixade ögonbrynen, sen fick fick man även en dag-make up : ) Så det var lyx på hög nivå! De ska jag göra fler gånger.Man är för snål för o lägga pengar på sånt, det är ganska dyrt. Men det är helt klart värt det. Bra att önska sig! Jag fick ju två presentkort, perfekt! Så jag ska nog önska mig det när jag fyller 20! Nu är klockan 12, ingen aning om vad som händer idag?! Blir nog lugnt, en bra film kanske.

4 dagar till julafton, och jag är inte klar med alla juklappar! lite stressigt.

Puss!

yeeeeeeeeeeeeeees!

Tentan är äntligen över!! Frågan är bara om jag blir godkänd? Får hålla tummarna helt enkelt..
Nu har jag precis kommit hem till Skåne! Har kört bil i ca 3 timmar, men det gick bra!  Ikväll blir det utgång. Ska fira att tentan är över och att jag nu är ledig fram till den 8:e Januari.

Trevlig fredag !!! ;D


Godmorgon!

Ställde klockan på 9 imorse, för jag behövde komma upp i tid & börja plugga! Duktig som jag var, så började jag plugga direkt. Om en halvtimme ska jag ner & tvätta.. Tråkigt men det måste göras!

Träning ikväll, tur att man ska göra något annat än & plugga o tvätta!

PUSSS!

Torsdagens planer:

Imorgon har jag en del & göra:

- Mellan 12-17 har jag tvättid.
- Plugga inför tentan i stort sätt hela dagen
- Träna spinning på kvällen
- Städa lägenheten
- Packa (åker till skåne på fredag)

På fredag efter tentan åker jag hem! Ska bli riktigt skönt. På kvällen blir det utgång : ) Får fira att tentan är över & att det är jullov.  Så det får gärna bli fredag eftermiddag NU!

natti natti


Onsdag!

Idag har det blivit skolan, vi har pluggat inför tentan! Räknat mellan 9-14.30!
Har precis kommit hem! nu ska jag fortsätta med plugget.. Nu vill jag bara att tentan ska vara ÖVER! Alla i klassen har ångest och vi tror att detta kan bli vår första omtenta.. Så illa är det.

En vecka till Julafton, mys!

 Bjuder på en bild från studenten!!


Jordbävning i SKÅNE!

Det är det stora samtalsämnet idag! Folket har väl inte pratat om något annat! Imorse när jag kom till skolan så sa Ole" De har varit jordbävning i ditt hemland" Haha, tänkte jag! så sa han: " nej men de e sant, mellan Malmö & Ystad var det nog". Jag trodde först inte honom eftersom jag tänkte att sånt händer fan inte i Sverige, de har aldrig hänt förr. Men då sa min lärare, jo det är sant. Den var 4,7 på richterskalan! OJ SHIT tänkte jag..
Sen fick jag ett sms av mamma, där det stod: "kände ni jordbävningen i Falköping"? Då förstod jag verkligen att det var sant!

Så dem som bor i söndra Sverige blev väckta ordentligt imorse!  ; ) Jag har blivit skit rädd!

Idag har jag som sagt varit i skolan & efter skolan blev det plugg! Ska snart iväg och träna spinning, därefter blir det plugg! 3 dagar till den hemska tentan..

Trevlig tisdag!


Godmorgon, Måndag!

Nu har man kommit upp från sängen! Ska strax ta tag i Plugget! skönt att man är ledig idag : )

Hörs senare!

SKÅNE PÅ FREDAG!


Söndag, 3:e advent.

Har knappt sovit något inatt! Mina grannar förstår inte att man ska vara tyst på natten! Dem smäller i dörrarna och inatt tappade någon idiot något i trappan så det studsa flera gånger & lät i hela huset!  Så jag vaknade x-antal gånger!
Hoppas man får mer sömn inatt.. Har haft ont i huvudet hela dagen & de beror nog på sömn.
Har pluggat en del, räkningen är verkligen inte lätt men jag hoppas att det sätter sig till fredag!Då gäller det.
Är ledig imorgon så det blir ännu en plugg-dag, blir kanske en sväng till gymmet också!

Nu ska jag gå & sova bort min huvudvärk!

Godnatt.


Tenta-vecka..

Om 5 dagar är det dags för den sista tentan denna terminen! Har tenta i Distribution och transportekonomi, kul va?
Så nu gäller det & plugga ordentligt, så man kan gå på jullov med gott samvete! Har jullov i 2½ vecka, så de ska bli riktigt skönt!

Idag ska jag gräva ner mig i böckerna, måste räkna en del!

Ha en trevlig söndag!

Shopping i Göteborg.

Nu är jag hemma från gbg igen! Åkte dit i Torsdags med tåget. Mötte upp mamma på centralen, (hon åkte från skåne).
Vi checkade in på hotellet Scandic Europa som ligger granne med Nordstan! scandic hotel, alltid fräscht o fint.
När vi hade lämnat vår lilla packning så gick vi ut på stan. Fullt med folk över allt. Man undrar ju om folk inte har annat o göra en torsdags eftermiddag? Jobbar folk inte. haha! Vi gick på stan hela dagen och så blev det en chailatte och en stor räkmacka till fika! På kvällen var vi helt slut, vi var ute & åt sen gick vi en sväng. Det är så mysigt med all belysning & det är full rörelse på stan. På fredagen gick vi upp vid 9 och åt frukost. Hotel-frukost brukar vara det bästa som finns, men jag var lite besviken på denna faktiskt! Vi var riktigt trötta efter gårdagen , vi orkade knappt en dag till på stan! Hade ont i fötter och ben av allt springande. Men vi överlevde, gick i lite roliga små gator och hittade ännu fler butiker. Handlade lite grejor till lägenheten, bl.a en fin julstjärna som jag ska ha i fönstret! Vid 4 tiden lämnade vi kära göteborg. Jag åkte hem till Falköping och mamma till Skåne!

De var jätte mysigt i Göteborg. Speciellt nu innan jul! Fullt med belysning, julmusik och alla springer runt och letar julklappar!

Mamma!





 Min fina julstjärna!

 Pumps! SKIT höga! De blir min julklapp!

Handlade även lite tröjor, skålar, julklappar till Tobbe&Martina & en smycke-hängare!

Götebooooorg.

Klockan ringde 9 imorse, jag gick upp & kollade ut genom fönstret -  SNÖ! Hoppas att det snöar på julafton, men det är nog väldigt liten risk i skåne!

Idag blir det som sagt Göteborg, ska bli kul : ) ska snart pysa ner till tåget!
Kommer hem imorgon igen, hörs!

Pusss.


Onsdag.

Skolan idag fram till kl 14! Har räknat hela dagen & det är inte superlätt. Så känner på mig att man får plugga mycket inför tentan nästa vecka, men det ska nog gå bra! När jag kom hem så hade mina foto kommit som jag har framkallat.
Men jag behöver ett nytt fotoalbum, så jag har inte kunnat sätta in dem än. Mitt andra är redan fullt! Det är så kul och framkalla bilder, vilka minnen man har från olika resor!
Ikväll skippar jag träningen, ska hem till Ann istället & kränga Pizza o se bonde! haha.

Imorgon ska jag ta tåget till Göteborg och möta upp mamma på centralen, därefter blir det en mysig runda på stan : )

PUSSSS.

Då var de ny vecka!

Nu börjar de närma sig jul! Har bara 1½ vecka kvar på denna terminen (alltså 3 föreläsningar), tiden går fort.
Idag hade vi en ny lärare, en skåning faktiskt! Så jag fick vara "tolk" åt dem andra ;) haha. Tur att jag förstod vad han prata om ; P

Nu har jag precis fått i mig lite mat, ska ta tag i plugget nu!

Pusss!


 


Götet!

Nu har jag precis bokat tågbiljetter till mig och mamma! De blir Göteborg på torsdag trots allt : ) Ska blir riktigt mysigt.
Klockan är snart halv sju och jag har inte öppnat boken än, kanske dags o börja plugga nu?  men först.. DISKA!

PUSSS!

Dagens!

Humör: Bara fint, jag är ledig!
Gjort: Tränat
Planer: PLUGGA, har tenta nästa vecka..
Ser på: Gossip girl (Repris från igår)

Lyssnar på: inget.
Läser: läste en skvallertidning innan!
Dricker: Ingenting, men julmust hade suttit fint!

Äter: Choklad.
Bästa: Fick VG på den senaste tentan.
Sämsta: En idiot körde ut rakt framför mig imorse, så de var nära att vi krockade!!
Väder: Grått o tråkigt.
Kläder: tjocktröja & joggingbrallor.
Vill ha: En riktigt mysig jul !


Godmorgon!

Nu är jag lagom utvilad, vaknade precis! Ska snart slänga på mig träningskläderna och köra ner till gymmet!
Senare idag blir det plugg, tenta nästa vecka! Efter tentan håller vi jullov.

Ett STORT grattis till becki som fyller år idag! : )


Söndag, 7:e December!

Godmorgon! Vaknade runt 11 tiden idag : ) Sen börja jag städa direkt, lika bra & få de gjort. De tar inte så lång tid och städa en liten etta. Imorse när jag öppnade dörren ( jag skulle ner o slänga sopor)  så låg där en sko, en strumpa, en tidning och 2 cigarettpaket utanför min dörr , HAHA! Någon var vild igår?! helt galet. Vad sysslar mina grannar med egentligen ?

Nu har jag snart städat klart, så nu är här fint & fräsch igen.

trevlig söndag!



Lördagkväll.

Idag har det inte hänt allt för mycket. De har varit en lugn lördag med andra ord. Har tryckt i mig massa godis och julmust. Jag måste till gymmet på måndag, det är två veckor sen jag träna sist.! Men jag har haft ont i halsen denna veckan,så därför har de inte blivit någon träning.

Nina har lika tråkigt som mig ikväll, hon sitter hemma på sitt rum & tråkar.
Lite synd att vi är 30 mil ifrån varandra, annars kunde vi ju lekt idag!





Bilderna är från Päras & Amandas avskedsfest i septemper. Kvällen avslutades på tycho - mycket lyckat.
Vi hade riktigt roligt i Landskrona, tro de eller ej ; )

Fredag!

ja, vad har jag gjort på min lediga dag ? INGENTING! Borde pluggat, men det blev inte så. Man gör allt annat istället.
Var nere en sväng på stan, men hittade inget roligt. Är inte riktigt klar med mina julklappar..
Ikväll blir det pizza, gott ska de bli : )  Sen ska jag hem till Ann & kolla idol !

Ha en trevlig kväll !


Torsdag!

Nu mår jag mycket bättre! Skönt att jag är ledig idag, har vilat hela dagen! De har tyvärr inte blivit så mycket pluggande, jag måste verkligen ta tag i det, så de får bli ikväll helt enkelt.
Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag laga lite mat! Köttbullar, sås & potatismos, mums!

Imorgon blir det förhoppningsvis träning och en runda på stan! Ska försöka handla de sista julklapparna och även handla lite julpynt till lägenheten!

Trevlig torsdag!

Leona Lewis - forgive me!


Ledig.

Sovmorgon idag, de var riktigt skönt! Vid halv 12 tiden gick jag upp från sängen.
Mår inte helt 100 idag, har ont i min hals! Så idag får de bli massa te-drickande! Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla one tree hill sen ska jag ta tag i plugget!

Ha det!


Onsdag.

Så ja, nu är det helg igen! Har varit i skolan idag, vi räknade på en uppgift i 1½ timme. Man var lagom trött i huvudet sen. Vi blev så övertrötta så vi satt bara och skratta den sista timmen.
Idag var de tänkt att jag skulle träna, men får hoppa över de eftersom jag har fått ont i halsen.. Får hålla tummarna att det inte är halsfluss nu igen! Hopppas det är lite bättre imorgon, så kan jag träna då! Har en del & plugga också.

Nu ska jag slänga mig på soffan & glo tv!




Julkänsla.

Förra året hade jag verkligen ingen julkänsla! De kan bero på att vi fortfarande gick på Gullstrand, hade fullt med prov och sura lärare & vi hade INGEN SNÖ! Men detta året har jag mer jul-feeling. Här uppe snöar det för fullt, det är så mysigt. Julpyntet börjar komma fram och jag har laddat  ner lite julmusik på datorn. De får bli lite julbak också en dag : ) Lussebullar hör ju till julen!

Skolan imorgon, sen är det helg igen! ledig i 5 dagar.. Får se vad som händer?!

natti, natti .


 ( Partybåten, ayia napa)


Lite knasiga?

Förra veckan så vann Nina en laptop, så nu när jag var hemma i Skåne så tog vi lite roliga bilder  =)

 En köttbulle i kinden kanske ? 



 haha, kolla ninas näsa ;)

Blir inte rädda, sugen på en PUSS ? ; )



 Avslutar med ett julkort, tror ni folk blir rädda om vi skickar ut det ? Vi gör "ägget" , eller Nina försöker iaf. HAHA!


Tisdag..

Skolan idag har gått ganska fort, slutade redan vid 14 tiden. Körde och handlade mat direkt efter skolan, så nu är kyl o frys inte tomt längre! När jag kom hem så blev det soffan! Har varit ledig några dagar nu, så när det väl är dags för skola så är man skit trött.

Nästa vecka blir det inget Göteborg, tyvärr! De hade varit jätte mysigt & åka dit innan julen, shoppa & bara ta de lugnt.
Men ändrade planer..


Hem?

så ja, nu har jag åkt hem igen! Vet inte riktigt vilket som är mitt hem längre, haha!
När jag åker till skåne så säger jag hem & när jag åker till Falköping så säger jag hem! Men det är väl som nina säger, att jag har två hem helt enkelt. Lägenheten är mitt eget och det är riktigt skönt. Jag trivs verkligen!
Tågresan var ganska dryg, så nu är jag trött, de blir sängen tidigt kväll ! Imorgon väntar skolan..

Ha de bra!

December!

1:a december idag! Skönt att de börjar närma sig jul : ) Om tre veckor har jag "Jullov" , ska bli gött! Då är jag hemma i Skåne i 2½ vecka! Idag ska jag in till stan och träffa Sofie, sen ska jag ta tåget mot Falköping!
Helgen har varit bra, i fredags blev det shopping och sen Idol & i lördags blev det fika hos mormor, därefter utgång i Helsingborg.

Nu ska jag göra mig klar & packa lite..
Hörs!